LOFT中国– 专业的全球设计资讯分享及设计需求服务整合共享平台...
住宅改造, 住宅空间, 现代风格, 私人住宅

伦敦Wandsworth Common画廊之家

居住在伦敦的一个家庭委托建筑师Jennifer Jammaers和室内建筑师Vivienne Beal和Alice B.Davies,他们希望开放和扩展他们的半独立式住宅,拥有一种独特的英国氛围。

Architect Jennifer Jammaers and interior architects Vivienne Beal and Alice B.Davies were approached by a family living in London,who were looking to open up and expand their semi-detached home.The family asked the collaborators to create a distinguished British atmosphere,through a keen interest in natural materials and preserving heritage detail.

设计师们创造一个具有强烈建筑角度和高天花板的开放空间,保证了日常生活的功能性。为了突出这些中心设计细节,他们选择了一个简化的调色板,在这里,柔和的灰色微水泥墙反射光线,具有柔和、平静的触感。天然饰面,例如带状木地板,大理石和黄铜装置软化了强烈的建筑特征。

The designers were asked to create open spaces with strong architectural angles and high ceilings,certified for functional,everyday living.To highlight these central design details,they selected a pared-down palette,where soft grey micro-cement walls reflect the light with a gentle,calming tactile quality.Natural finishes,such as the band-sawn timber flooring,marble and brass fixtures soften the strong architectural features of the home,offering warmth,depth and texture.

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

与大多数地下室不同的是,这里的地下室有着高高的天花板和画廊般的氛围。这一层的隐蔽空间包括书房、客房和私人健身房。一层则包括主入口、接待室、开放式厨房和餐厅。

The home begins at the basement level.Uncharacteristic to most basements,it is shaped by high ceilings and a gallery-like atmosphere.Secluded spaces on this level include a study,guest bedroom and private gym.The ground floor comprises of the main entrance,reception room and open kitchen and dining area.

中央的Valchromat盒子包含了厨房和接待储藏室,以及一个衣帽间。在外部,有凹槽的黑盒子在接待处装有定制书架,并隐藏了厨房里的冰箱和餐具室,突出了柔和的室内色调。

A central Valchromat box encompasses the kitchen and reception storage,as well as a cloakroom.On the outside,the fluted black box houses custom bookshelves in the reception space and hides the fridge and pantry space in the kitchen,punctuating the muted interior palette.

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

楼梯是整个住宅的中心。它连接着四个楼层,从上到下都充满了阳光,形成了美丽的光影效果。低层和底层之间的空隙也起到了采光井的作用。

The most defining architectural feature of the project is Jennifer Jammaers's staircase – the central spine of the home.The staircase connects all four floors and floods each with sunlight from top to bottom,for a beautiful light and shadow play.The void between the lower and ground floor also acts as a lightwell,enhancing the spacious,bright and airy qualities of the open-plan ground and lower floor.

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

主要项目信息

项目名称:Wandsworth Common
项目位置:英国伦敦
项目类型:住宅空间/住宅改造
建筑师:Jennifer Jammaers
室内设计:Alice B.Davies & Vivienne Beal
家具设计:Mia Larden
摄影:Malcolm Menzies

暂时还没有评论

  • 您好!游客

';
关闭
Start typing to see products you are looking for.
  • LOFT中国微信公众平台

    — — — — — — — — — — — — — —

    微信号:loftchina

    LOFT中国微信公众号上内容基本脱离网站,

    公众号内容类型是更偏生活化的分享!

  • 购物车

    关闭
    Scroll To Top