LOFT CN – 专业的全球设计资讯分享及设计需求服务整合共享平台...

Blog

办公空间, 律师事务所

建筑改造之丹麦SIRIUS Advokater律师事务所

在哥本哈根的港口码头,丹麦律师事务所SIRIUS Advokater将一个前仓库改造成了他们的新办公室。这个新办公环境具有透明和非正式的氛围,支持公司的文化和工作流程。

At the harbour quay in Copenhagen the Danish law firm SIRIUS Advokater got a new office environment in a former warehouse,which today is transformed into offices.With a transparent and informal atmosphere the new office environment,that is designed by Årstiderne Arkitekter,supports the company's culture and work processes.

Sirius Advokater新办公室的愿景是——基于管理层和员工的愿望——为公司创建一个非正式、友好和氛围的框架,客户可以在专业的环境中受到接待,让他们感到安全和舒适。

The vision for the new interior design of Sirius Advokater was – based on wishes from the management and employees – to create an informal,welcoming and atmospheric framework for the company,where clients can be received in a professional setting,where they feel safe and comfortable.

办公空间,办公室,哥本哈根,律师事务所,Aarstiderne Arkitekter

办公空间,办公室,哥本哈根,律师事务所,Aarstiderne Arkitekter

律师的工作往往需要谨慎和隐私,因此,所有员工都拥有一个人的办公室一直很重要。此外,一些会议室是专门为客户之间的调解和谈判而设计的。同时,创造一个透明的办公环境也很重要,这样员工和访客就能感受到办公室的工作流程和生活。

The work of lawyers often requires discretion and privacy,and therefore it has been important,that all employees have one-man offices.In addition,a number of meeting rooms are specially designed for mediation and negotiations between clients.At the same time,it was important to create an office environment with a transparent character,so employees and visitors sense the workflow and life in the office.

Sirius Advokater的需求和愿望通过使用大玻璃墙划分办公室和会议室来解决,以创造隐私,同时仍然确保员工和访客始终感知办公室的人员和生活。玻璃墙可以通过厚重的窗帘进行筛选,创造出美丽的阴影效果,并且在建筑上与仓库的工业风格保持一致。

"The needs and wishes from Sirius Advokater were solved by partitioning offices and meeting rooms with large glass walls to create privacy,while still ensuring that employees and visitors always sense the people and life in the office.The glass walls,which can be screened by heavy curtains,create beautiful shadow effect,and are also architecturally aligned with the warehouse's industrial style," says Mette Gravergaard,Creative Manager for Spaceplanning and Interior Design at Årstiderne Arkitekter.

办公空间,办公室,哥本哈根,律师事务所,Aarstiderne Arkitekter

办公空间,办公室,哥本哈根,律师事务所,Aarstiderne Arkitekter

Sirius Advokater的室内设计包括一个员工设施和办公室的后勤办公室,以及一个更加开放和便利的前台办公室,会议中心,接待处,休息区——客人可以在哪里准备会前和会后的会议——以及一个开放的员工餐厅,也用于会议,教学和客户活动。

The interior design of Sirius Advokater consists of a back-office for employee facilities and offices as well as a more open and accessible front-office with meeting center,reception,lounge area – where guests can prepare before and after meetings – and an open staff restaurant,which is also used for meetings,teaching and customer events.

办公空间,办公室,哥本哈根,律师事务所,Aarstiderne Arkitekter

办公空间,办公室,哥本哈根,律师事务所,Aarstiderne Arkitekter

办公空间,办公室,哥本哈根,律师事务所,Aarstiderne Arkitekter

办公空间,办公室,哥本哈根,律师事务所,Aarstiderne Arkitekter

办公空间,办公室,哥本哈根,律师事务所,Aarstiderne Arkitekter

办公空间,办公室,哥本哈根,律师事务所,Aarstiderne Arkitekter

办公空间,办公室,哥本哈根,律师事务所,Aarstiderne Arkitekter

办公空间,办公室,哥本哈根,律师事务所,Aarstiderne Arkitekter

完整项目信息
项目名称:Sirius Advokater
项目位置:丹麦哥本哈根
项目类型:办公空间/律师事务所
完成时间:2018
项目面积:93㎡~279㎡
设计公司:Aarstiderne Arkitekter

暂时还没有评论

  • 您好!游客

';
关闭
Start typing to see products you are looking for.
  • LOFT中国微信公众平台

    — — — — — — — — — — — — — —

    微信号:loftchina

    LOFT中国微信公众号上内容基本脱离网站,

    公众号内容类型是更偏生活化的分享!

  • 购物车

    关闭
    Scroll To Top