LOFT CN – 专业的全球设计资讯分享及设计需求服务整合共享平台...

Blog

办公空间, 工作室, 设计公司

BayleyWard | 墨尔本BayleyWard设计工作室

BayleyWard将位于澳大利亚墨尔本上世纪30年代的一家砖厂改造成了他们的新设计工作室。

BayleyWard have converted a 1930s brick factory into their new design studio located in Melbourne,Australia.

一个独立的钢框架被插入,以支撑夹层,可容纳多达30个工作站,阳光通过天窗和两侧的窗户照射进来。

An independent steel frame was inserted that supported a mezzanine floor to accommodate up to 30 workstations with daylight through skylights and windows on 2 sides.

夹层下设有一系列会议和协作空间,带有滑动屏幕,可灵活使用和日光穿透。夹层的后部装有淋浴间/卫生间/和储存室。

A range of meeting and collaborative spaces cluster under the mezzanine with sliding screens allowing a flexibility of use and daylight penetration.The rear of the mezzanine contains the showers / W.C.s / and storage.

办公空间,设计工作室,国外办公空间设计,工业风,改造设计

办公空间,设计工作室,国外办公空间设计,工业风,改造设计

主要工作空间光线充足,通风良好的简单的国内桁架和钢架的新屋顶与螺旋交流管道系统一起暴露在外。天窗柔和的滤光片可以遮挡阳光的直射,同时通往巷道和Chessell街的新窗户可以看到CBD的天际线,并提供交叉通风。工作台、储藏室和基座是白色的,与深绿的单色地毯地面形成对比。协作空间和设计审查在高级内置布局表中进行。

The main workspace is light and airy;the new roof of simple domestic trusses and steel frame are exposed together with spiral AC ductwork.Soft light filters from skylights orientated to be shaded from direct sun,whilst new windows onto the laneway and Chessell Street allow views of the CBD skyline and provide cross ventilation.The colour scheme is deliberately neutral,as the activity of the studio provides significant dynamism.Workstations,storage and pedestals are white to contrast over a monolith coloured carpet floor in deep green.Collaboration space and design review takes place at high built-in layout tables.

夹层下的会议空间设计得很灵活。样本展示和存储是划分的一部分,允许设计师和客户在丰富,创造性和非正式的环境中相遇,以发展创意。董事会会议室开放,并拆除了走廊,为大型办公室聚会创造空间。厨房,淋浴间和卫生间空间延续了非正式主题,并添加了新元素和工业细节。

The meeting spaces under the mezzanine are designed to be flexible.Sample display and storage forms part of the delineation and allows for designers and clients to meet to develop ideas in a rich,creative yet informal environment.The boardroom opens up to remove the corridor completely creating space for larger office gatherings.The kitchen,showers and WC spaces continue the informal theme with found elements and industrial detailing.

办公空间,设计工作室,国外办公空间设计,工业风,改造设计

办公空间,设计工作室,国外办公空间设计,工业风,改造设计

办公空间,设计工作室,国外办公空间设计,工业风,改造设计

办公空间,设计工作室,国外办公空间设计,工业风,改造设计

办公空间,设计工作室,国外办公空间设计,工业风,改造设计

办公空间,设计工作室,国外办公空间设计,工业风,改造设计

办公空间,设计工作室,国外办公空间设计,工业风,改造设计

办公空间,设计工作室,国外办公空间设计,工业风,改造设计

办公空间,设计工作室,国外办公空间设计,工业风,改造设计

办公空间,设计工作室,国外办公空间设计,工业风,改造设计

办公空间,设计工作室,国外办公空间设计,工业风,改造设计

办公空间,设计工作室,国外办公空间设计,工业风,改造设计

完整项目信息
项目名称:BayleyWard Offices
项目位置:澳大利亚墨尔本
项目类型:办公空间/设计公司工作室
完成时间:2017
设计公司:BayleyWard
摄影:Eve Wilson

暂时还没有评论

  • 您好!游客

';
关闭
Start typing to see products you are looking for.
  • LOFT中国微信公众平台

    — — — — — — — — — — — — — —

    微信号:loftchina

    LOFT中国微信公众号上内容基本脱离网站,

    公众号内容类型是更偏生活化的分享!

  • 购物车

    关闭
    Scroll To Top